fbpx
Skip to main content

Design, engineering & productie in eigen beheer

Vanaf het ontwerp van uw project wordt er rekening gehouden met élk bouwaspect. Gaande van constructieve oplossingen tot het integreren van technieken. Zo garanderen we een vlot bouwproces zonder onaangename verrassingen.

Voor, tijdens én na de bouwwerken kunt u steeds rekenen op ons deskundig advies. EUROSTEELframing is meer dan alleen een producent.

Superieure bouwmaterialen

Efficiënt en kostenbesparend!

Productie van snelle, efficiënte en kosteneffectieve bouwoplossingen op maat door een professionele en verantwoordelijke aanpak.

Design &
Engineering

In deze fase worden in samenspraak met de architect en/of aannemer alle nodige projectgegevens uit de bouwplannen geconvergeerd en vervolgens geïmplementeerd in de 3D CAD-software ScotSteel EU. Traditionele bouwplannen kunnen door EUROSTEELframing worden omgevormd. Vervolgens wordt, na interne designcontrole en een stabiliteitsstudie, met behulp van SCIA Engineer het model voorbereid tot productiebestanden. Het project is nu gereed om uitgedraaid te worden.

Fabricage

Het projectbestand wordt geconverteerd naar rolvormerbestanden. Deze worden vervolgens ingeladen en de frames en trussen kunnen worden uitgedraaid. Alle profielen worden gefabriceerd op de juiste lengtes en komen tot stand zonder meten, slijpen of boren. Er gaat ook geen materiaal verloren in dit geautomatiseerd proces. Dit is de technologie van morgen. Als fabrikant gebruiken we uitsluitend staal van topkwaliteit. (Magnelis ® S350GD)

Assemblage

Hier worden de verschillende stijlen met elkaar verbonden d.m.v. klinknagels, schroeven en/of bouten. Al deze verbindingsmaterialen zijn volgens de DIN-normen gekeurd en worden aangeleverd door erkende fabrikanten. Vervolgens kunnen alle samengestelde onderdelen op een transportbok worden geplaatst. Het project is nu gereed voor transport.

Transport

Het gehele project is gelabeld en wordt op transportbokken geplaatst die vervolgens worden getransporteerd naar de bouwwerf. Aangezien het gaat om een lichtgewicht constructie verschilt het transport in vergelijking met andere bouwmethodes aanzienlijk.

Montage

De montage op de werf gebeurt volgens de voorgeschreven montage- en veiligheidsvoorschriften. Deze zijn beschreven binnen EUROSTEELframing en worden nageleefd door de erkende aannemers.

De ideale oplossing voor passief bouwen!

Minder
Energie
Verlies

EUROSTEELframing is een product met een zeer lage ecologische voetafdruk.

Aangezien alles op maat wordt geproduceerd, is er geen overbodig afval. Bovendien is staal 100% recycleerbaar!


Een goed geïsoleerd huis hoeft niet duur te zijn! Dankzij de EUROSTEELframing structuur bent u in staat om optimale isolatiewaarden te behalen en te voldoen aan de norm van morgen.

Dit resulteert in minder energieverlies! Een totale wanddikte van een lage energiewoning met EUROSTEELframing bedraagt slechts 25 cm. Volgens een traditionele bouwmethode bekomt men al snel dikkere wanden!