fbpx
Skip to main content

Energiezuinige nieuwbouw

STAALBOUW, Wonen in een energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning
Het is rustig woning in deze energiezuinige nieuwbouwwoningen. Bij deze woningen werd niet voor de traditionele bouwmethode gekozen maar voor staalbouw. Deze methode wordt meer en meer gekozen door particulieren. Het voordeel van staalbouw? Het bouwproces verloopt sneller, zo is jouw droomwoning snel helemaal van jou! Maar ook plaatsbesparing is een enorme troef, door de slankere muren wordt er meer binnenruimte gecreëerd.

6 halfopen BEN-woningen
Wonen in het gezellige Peer? Dit project met 6 halfopen BEN-woningen heeft enorm veel troeven. De woningen zijn gelegen op een zuidwest gericht perceel van ± 3a10ca. Je hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw droomwoning.

Meer info over staalbouw? Neem contact op, bekijk de contactgegevens via deze link.

Infodag zaterdag 26/03/2022!
Op zaterdag 26 maart 2022 van 9-12u organiseren we een infodag . Heb je interesse in deze Bijna Energie Neutrale (BEN) nieuwbouwwoning of zit je met vragen? Dan is deze dag ideaal om jouw droomwoning te bespreken met onze experts. Schrijf je in via de website van Vastgoed C !

#staalbouw #peer #energiezuinig #steelframe #structuralsteel #design #steel #architecture #architect #architectural #engineering #steelstructure #fabricated #debouwwerkt #bouwunie #verbouwen #bouwen #gogreen #bouwprofessionals #structuralsteelexperts #magnelis #scottsdale #ecofriendlybuilding #innovatie #toekomstvandebouw #eurosteelframing #staalframebouw #staalframe #architect #circulairbouwen #staalframebouw